Téli csapatépítés falusi környezetben

Program tartalma:

  • Érkezés: 7-8 óra között, köszöntő meleg házi pogácsával és házi pálinkával
  • Disznótoros program megkezdése legkésőbb 8 órakor. A vendégek igény szerint segédkezhetnek a disznóvágásban, feldolgozásban!
  • reggeli: 10 órától: sült máj, böllér máj s egyéb finomságok.
  • Délelőtti program:
    • részvétel a disznóvágásban
    • szauna, pezsgőfürdő használat
    • asztalitenisz, csocso használat
  • Ebéd 14 órától: Toros káposzta, kemencében sült pecsenye
  • Délután házi pálinka- és füstöltárú kóstolón való részvétel (10 féle pálinka)
  • vacsora 18 órától:

Menü:

  • Leves: Orjaleves csigatésztával
  • Főételek:
    • kemencében sült köményes oldalas
    • hurka, kolbász
    • hagymás törtburgonya
    • párolt káposzta
  • Desszert: Házi vegyes rétes

A vacsora mellé élőzene kérhető igény szerint, ha nem kérik, gépi zenét tudunk biztosítani.

A nap folyamán korlátlan italfogyasztást biztosítunk a forralt borból és a forró teából

  • Szállás éjszakára kettő-, három- és négyágyas szobákban.
  • Másnap reggeli az elkészült disznóságokból
  • kóstoló-csomag kiosztása, hogy mindenki hazavigye a Sokorópátkai ízeket
  • hazautazás

Az alapprogram díja, mely a választható csapatépítő program kivételével mindent tartalmaz: 22.500,- Ft/fő

Sok szeretettel várjuk Önöket!

FOGLALJON MOST...

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk