Esküvői helyszín Sokorópátkán! Mondjátok ki vidéken a boldogító igent!

eskuvoi helyszinTökéletes esküvőhöz tökéletes esküvői helyszín dukál, bizonyára ilyen helyszínt kerestek Ti is. Mitől lesz egy esküvői helyszín a legmegfelelőbb egy jegyespár számára? Ez minden párnál mást jelent, de bizonyos tényezők minden esküvő szervezés során fontosak. Szabadtéren vagy zárt térben, szűk családi körben vagy nagy vendégsereggel, vidéki környezetben van elegáns összejövetelen tartsa a jegyespár az esküvőt, nem árt, ha az esküvői helyszín megfelel bizonyos követelményeknek.

Fontos, hogy legyen elegendő hely a vendégeknek, senki nem szeretne kényelmetlenül, kényszer megoldásokkal ünnepelni. A vidéki esküvőkre sokan más városokból érkeznek, ezért érdemes a vendégeknek szállást biztosítani és felajánlani azt éjszakára. Az igényes és az elképzelésekhez igazodó esküvői helyszín ideális adottságai önmagukban még nem elegendőek. Egy hozzá nem értő, hanyag, nem vendégbarát személyzet könnyen tönkreteheti a Ti nagy napotokat. Szükség van olyan csapatra is, ami jártas az esküvő szervezésben és ebben segíti az ifjú párt.

A Sokoró Fogadó, mint esküvői helyszín minden követelménynek eleget tesz a fenti listából. Nem véletlen, hogy olyan nagy népszerűségnek örvend a házasulandó párok körében Sokorópátka és az idilli,vidéki környezetben működő Sokoró Fogadó.

A fogadónk gyönyörűséges zöld környezetben, csendes, vidéki hangulatban várja azokat a párokat, akik a következő évben tervezik kimondani a boldogító igent. Távol a város zajától, friss levegőn, családias hangulatban megtartott esküvőt álmodtatok meg Magatoknak? A jól felszerelt, barátságos hangulatú fogadónk és a hozzá tartozó birtok minden elképzeléseteknek megfelel, ezt garantáljuk. Mint esküvői helyszín, tökéletes, ahol a lagzit követően fogadónk ajándékaként megpihenhettek az esküvő éjszakáján. Az első házassági évfordulótokon pedig ajándék hétvégével várunk vissza titeket, hogy az esküvő helyszínén ünnepeljétek szerelmeteket  és házasságotokat!

Sokorópátkai esküvői helyszín? Érdemes rajta elgondolkodni és időben lefoglalni a nagy nap időpontját! Lépjetek velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Telefon:+36 96 549 002
+36 20 577 4187, +36 20 389 1323
Elérhetőségek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk