Hétvégi csomagajánlatok őszi kiruccanáshoz!

hétvégi csomagajánlatunkVége nyárnak és úgy érzi, hogy még szívesen kirándulna, utazna és kikapcsolódna egy kicsit belföldön? Nem kell lemondania ezekről a programokról akkor sem, amikor beköszönt a színes ősz. Ebben az évszakban is érdemes elindulni otthonról, akár egy hosszú hétvégi kikapcsolódásra. A színpompás természet, a kellemesen friss levegő és a kevesebb turista ideális feltételeket adnak az utazáshoz. Belföldön is könnyűszerrel találni olyan hétvégi csomagajánlatot, ami kedvező áron nyújt hosszú hétvégére szállást.

A Sokoró Fogadó számos hétvégi csomagajánlattal várja azokat a vendégeket, akik szeretnének kellemes környezetben, kedvező áron pihenni. A hétvégi csomagajánlatok között itt van mindjárt a kétféle, disznótoros hétvégére szóló lehetőség. Hagyományőrző program, autentikus elemekkel, ahol minden érdeklődő megtalálja a számára érdekes kikapcsolódási lehetőséget. Felhívjuk a figyelmet a finom disznótoros vacsorára, ami minden húsrajongó számára kötelező!

A gasztronómiánál maradva alkottuk meg másik, őszi hétvégi csomagajánlatunkat, ami a Kemencés hétvége nevet kapta. A vidéki finomságok másik népszerű képviselőjét, a langallót is megkóstolhatják erre a hétvégi csomagajánlatra befizető vendégeink. Amíg a kemencében sülnek a mindenféle jóval megpakolt kenyérlángosok, addig alkalom adódik egy kis borkóstolásra, beszélgetésre is. 

Azoknak is tartogatunk meglepetést, akik inkább az evéstől-ivástól elszakadva a családi mulatságra helyezik a hangsúlyt. A Halloween hétvége arcfestéssel, ünnepléssel, játékokkal várja a vendégeket. A Sokoró Fogadóban és környékén színes program lehetőségek biztosítják, hogy a hosszú hétvége egyetlen pillanat se teljen unatkozással! Kirándulás, lovaskocsizás, állatsimogatás, fürdőzés, csocsó is izgalmas szórakozást kínál Sokorópátkán! Kellemes, vidéki hangulat, lassú tempó, kedves házigazdák.

Amennyiben a hétvégi csomagajánlataink valamelyike felkeltette a figyelmét, keressen minket bizalommal és tájékozódjon a foglalásról a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Telefon:+36 96 549 002
+36 20 577 4187, +36 20 389 1323
Elérhetőségek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk